Γεια σου κύριε άγγελε

Γεια σου κύριε άγγελε

Special Price €6.40 Regular Price €8.00

Εικονογράφος: Έφη Κοκκινάκη
Α’ Έκδοση:Φεβρουάριος 2021                    
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες: 32
ISBN: 978-618-5197-69-8
Bάρος: 200 

- +

[..] «Ξεκίνησαν οι άγγελοι για το ταξίδι τους. Πολύχρωμες αστραπές έλαμπαν στον ουρανό. Φτερούγες που ανοιγόκλειναν άνοιγαν δρόμο προς τα σπίτια και τις καρδιές των ανθρώπων. Εκατομμύρια κόκκοι χρυσόσκονης ράντιζαν με τις πρώτες ακτίνες τις θάλασσες και τα ποτάμια.

Πήραν τις θέσεις τους μέσα σε οικογένειες, σε μαμάδες μόνες, σε μπαμπάδες μόνους. Μέσα σε σχολικές τάξεις, έξω στις παιδικές χαρές. Μέσα σε αίθουσες μουσικής, σε γραφεία γιατρών, σε αυτοκίνητα που ταξίδευαν, σε χορούς που μάγευαν. Σε χώρες με σπίτια με μυτερές σκεπές, και σε άλλες με σπίτια χωρίς καθόλου κεραμίδια. Με τη μορφή που είχε δώσει ο Θεός στον καθέναν, έφτασαν στη γη για να μπορέσουν να μάθουν στους ανθρώπους να αγαπούν και να δέχονται το διαφορετικό γύρω τους. Και καθώς πλησίαζαν εκείνο το ξημέρωμα, χιλιάδες παιδικές φωνές ακούστηκαν ενωμένες να τους καλωσορίζουν "γεια σου κύριε άγγελε", « γεια σου κύριε άγγελε»…».

Ένα βιβλίο που αναδεικνύει την μοναδική σχέση με τους συνανθρώπους μας που συχνά θεωρούμε λιγότερο ικανούς, λιγότερο έξυπνους, με μειωμένες και όχι ειδικές ικανότητες. Τους λίγο ή και πολύ διαφορετικούς. Αυτούς που η κοινωνία μας πασχίζει να αναγνωρίσει ως ισότιμους, ως πολύτιμους για την εν γένει ισορροπία του κόσμου μας. Στον αγώνα αυτό, όλοι το ξέρουμε, συχνά αποτυγχάνει.

Βιογραφικό εικονογράφου
Η Έφη Κοκκινάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνώνστο εργαστήριο του Ν. Κεσσανλή. Από το 1995 ζει και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια εικαστικών στη Ρόδο.Παράλληλα, από το 2014 ασχολείται με την εικονογράφησηπαιδικών βιβλίων και έχει συνεργαστεί με πολλές εκδόσεις. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδακαι στο εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.
e mail: e1kokkinaki5@gmail.com

More Information
Author ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΣΚΑ
3D Thumbnail /_/p/_pdf_aggeloi.png
Write Your Own Review
You're reviewing:Γεια σου κύριε άγγελε