ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο της παρουσίασης

 

Κύριε Ιησού Χριστέ ελΕηΣΟν με

Γεώργιος Χ. Κάτσος

 

Ένας πρακτικός οδηγός στην προσευχή του Ιησού Χριστού

 

Ο Κύριος μας, ο Υιός και Λόγος του Πατρός Ιησούς Χριστός, παρότρυνε τους Μαθητές Του να επικαλούνται το Άγιο Όνομά Του ζητώντας ό,τι χρειάζονται στην επιτέλεση του έργου τους επί της Γης. Τη συνεχή προσευχή συνιστούσε θερμά και ο Απόστολος Παύλος με το «αδιαλείπτως προσεύχεσθε, εν παντί ευχαριστείτε», δηλαδή συνέχεια να προσεύχεστε και να ευχαριστείτε τον Θεό για όλα.

Και το ερώτημα είναι: «Εμείς γιατί να μην πράττουμε ομοίως»; Γιατί να αφήνουμε ανεκμετάλλευτη την παρακαταθήκη και το οπλοστάσιο που η Εκκλησία μας, η Ορθόδοξη, έχει θέσει στη διάθεσή μας για να αξιωνόμαστε να προσευχόμαστε συνεχώς και αδιαλείπτως;

«Το βιβλίο αυτό που έχουμε στα χέρια μας ως ένας πρακτικός καθημερινός κανόνας για όλους τους ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται στον κόσμο είναι πολύτιμο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Γεώργιο Κάτσο γι’ αυτήν του την αγάπη και τη σπουδή ώστε να μας μεταδώσει με απλά αλλά βαθιά εμπειρικά λόγια και νοήματα το πλήρωμα της ψυχής του».

Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης

π. Μάρκελλος Καμπάνης

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Πορφύρα» και η οικογένεια του αείμνηστου Γεωργίου Κάτσου έχουν την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του πονήματός του με τίτλο «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με».

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 19.30

στο Σπίτι της Κύπρου(Ξενοφώντος 2Α, 10557 Αθήνα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

π. Μάρκελος Καμπάνης

Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος

Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5FM