ΚΑΛΑΘΙ
Metallinos_Web_slideshow Otan-ston-dromo-perpato_web-2 Askiseis-Psyxotherapeias_Web Pontikoven_web-2 FB-Event-Karfitsa-2

Καλώς ήρθατε στις Εκδόσεις Πορφύρα...

Οι Εκδόσεις «Πορφύρα» γεννήθηκαν από την αγάπη και την ανάγκη για δημιουργία.

Είναι μια εκδοτική προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013.  Δημιουργός των Εκδόσεων Πορφύρα είναι η Μαρία Δ. Κοκκίνου, γνωστή και για τη θητεία της στις Εκδόσεις Ακρίτας, δημιουργός των οποίων ήταν ο πατέρας της, Δημήτρης Κ. Κόκκινος.

Στα πέντε χρόνια ζωής της η ΠΟΡΦΥΡΑ έχει εκδώσει 50 βιβλία ενηλίκων και παιδικά και συνεχίζει, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας.  

Η εκδοτική μας παραγωγή είναι καταρχάς προσανατολισμένη στην ορθόδοξη χριστιανική ερμηνεία της ζωής και προσπαθεί να αφήσει το στίγμα της με μια θετική, δημιουργική και υπεύθυνη ανάγνωση όσων βιώνουμε. Παιδικά βιβλία, βιβλία γνώσεων, βιβλία ιστορίας, τέχνης και ψυχολογίας εμπλουτίζουν σήμερα την παλέτα των βιβλίων μας. Παράλληλα, παρουσιάσεις, σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα τα βιβλία μας οργανώνονται συνεχώς και φέρνουν το ευρύτερο κοινό σε επαφή  με την παραγωγή μας.

Το όνομά τους οι Εκδόσεις «Πορφύρα» το οφείλουν στην αγάπη για ό,τι πολύτιμο και ξεχωριστό και στην έμπνευση της φίλης αρχαιολόγου Έφης Μπαζιωτοπούλου-Βαλαβάνη. Ενώ το λογότυπό τους είναι σχεδιασμένο από την Αρχιτέκτονα – Γραφίστρια Άρτεμις Σιέρα.

Για να δείτε τα βιβλία των Εκδόσεων ΠΟΡΦΥΡΑ συνεχίστε την περιήγηση σας στο www.porphyrabooks.gr

 

captcha 

Porphyra Facebook PagePorphyra Facebook Page

Εκδόσεις Πορφύρα

(+30) 213 0291224

Αγ. Όρους 34

Τ.Κ 10447 Αθήνα

[email protected]

Visa iconmastercard iconmaestro icon3d secure icon visa3d secure icon mastercard