Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

Ειδική Τιμή 7,65 € Κανονική τιμή 8,50 €

Εικονογράφηση: Χρήστος Γουσίδης
Εκδόσεις: Πορφύρα
Α' έκδοση: Απρίλιος 2010
4η Επανέκδοση: Φεβρουάριος 2023
ISBN: 978-618-5197-75-9
Διαστάσεις: 17Χ24

Βάρος: 300gr
Σελ: 80

- +

Ο Γιάννης είναι ένα «ιδιαίτερο» παιδί που μοιάζει με άγγελο.
Πώς νοιώθει, πώς αγαπά , πώς αισθάνεται; Πώς ξέφυγε από τον κλέφτη που τον απήγαγε και απειλούσε τη ζωή του; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Παράδεισο; Κλέβεται άραγε ο Παράδεισος; Ένα βιβλίο ύμνος στην αγάπη και τη ζωή.
Μία τρυφερή περιπέτεια για τον αυτισμό και την δύναμη που κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος που έρχεται σε επαφή μαζί του. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην μοναδικότητα του καθενός μας. Το βιβλίο κυκλοφορεί στην 4η επανέκδοσή του.

Ένα βιβλίο που αγάπησαν χιλιάδες παιδιά...

Ο εικονογράφος
Ο Χρήστος Γουσίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ζει ακόμα εκεί. Ωστόσο, χρειάστηκε να φύγει αρκετές φορές από την πόλη του μέχρι τώρα. Σπούδασε γραφιστική και εικονογράφηση στην Αθήνα. Έκανε ένα μεταπτυχιακό σε Video Art στην Αγγλία και ένα ακόμη στην Σκωτία σχετικά με την παράδοση και το design της σύγχρονης εποχής. Όταν πια μεγάλωσε, σπούδασε ζωγραφική στην Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Από μικρός έχει πάει πολλές φορές στην Γερμανία που του αρέσει πολύ, γιατί όλα είναι καθαρά και προσεγμένα, αλλά ποτέ δεν έμαθε να μιλάει γερμανικά. Συνήθως εικονογραφεί βιβλία για μικρούς και μεγάλους

Περισσότερες Πληροφορίες
Author ΦΩΤΩ ΣΚΟΡΔΑ
3D Thumbnail /k/l/kleftis_paradeisou_exofylo.png
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ